Selasa, 12 Mac 2013


Assalamua'laikum... Alhamdulillah diberi kesempatan untuk update blog ni. Hari ni nak share gmbr2 yang sempat diambil semasa program seperti tajuk entry di atas di UiTM Shah Alam pada 7 mac 2013 yang lalu. Hari ni baru dapat nak update. Walaupun bukan ajk, tapi dah memang jiwa suka ambil gambar, jadi jadi ajk tanpa lantikan la sekejap. hehe...

Program tu bermula dr sebelum  maghrib lagi, iaitu makan2. huhu... 1st time la program mula dgn makan. Biasa lepas habis program baru makan2, ni terbalik pulak. kreatif sungguh!!! ^^

Tengok-tengok la gambar program kat bawah ni...
















Reactions:

0 comments:

Catat Ulasan

Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera. Selamat datang ke blog saya, Arashi Photo Creative. Di dalam blog ini saya akan berkongsi kepada anda semua gambar-gambar yang saya ambil, tip-tip mengambil gambar, info2 ilmiah dan sebagainya. Saya masih baru lagi dalam bidang ini dan mohon tunjuk ajar dari anda semua.
"Nothing to fear, but Allah"

Jom Chat!!!